Ohita navigaatio

Katajanokan Kasinon joulupöytä

Joulupöytä on tarjolla ajalla:
1.12. – 22.12.2020
Maanantai – lauantai:
Klo 11:30-15:00 & 16:30-22:00 

ALKUMALJA – APERITIF 
Blossa Myntathé Glögi – Mulled wine 10 
Alkoholiton glögi – Alcohol-free mulled wine 7 
Perelada Cava Brut Reserva, Spain 9 / 12 cl 53 / 75 cl 
Mercier Brut AC Champagne, France 13 / 12 cl 80 / 75 cl 
Moet & Chandon Imperial Brut, France 129 / 75cl 

VESI – WATER 
Thoreau lähde- tai kuplavesi 3 

VALKOVIINIT – WHITE WINES 
Tigre & Dragon Blanco, Spain 8 / 12 cl 49 / 75 cl 
Altos del Plata Chardonnay by Terrazas, Argentina 10 / 12 cl 59 / 75 cl 
Landhaus Mayer Riesling Trocken, Austria 10 / 12 cl 59 / 75 cl 
Katajanokan Kasino, Château Carsin Blanc Sec, France 10 / 12 cl 59 / 75 cl 

PUNAVIINIT – _RED WINES 
Tigre & Dragon Tinto, Spain 8 / 12 cl 49 / 75 cl 
Altos del Plata Cabernet Sauvignon by Terrazas, Argentina 10 / 12 cl 59 /75cl 
San Cassiano Valpolicella, Italy 11 / 12 cl 66 / 75 cl

Katajanokan Kasino, Château Carsin Rouge – France 12 / 12 cl 72 / 75 cl 

JÄLKIRUOKAVIINIT – DESSERT WINES 
J. Calvet Reserve Du Ciron Sauternes, France 11 / 8 cl 
Grahams 10 YO Port, Douro, Portugal 12 / 8 cl 

JOULUPÖYTÄ 65,00 

Alkuruokia – Starters

Graavattua lohta ja hovimestarinkastiketta 
Lightly salted salmon with mustard sauce 

Lämminsavustettua lohta ja suolakurkku-smetanakastiketta 
Warm smoked salmon with pickled cucumber and sour cream sauce 

Hiillostettua silakkaa ja tyrnimarinoitua kaalia 
Charred Baltic herring with sea buckthorn berry marinated cabbage 

Katajanmarjasilakoita 
Juniber berry marinated Baltic herring 

Mallasviski- sinappisilliä 
Herring with whiskey and mustard sauce 

Mustaherukkasilliä 
Herring with black currant 

Siianmätiä, sipulia ja smetanaa 
Roe of whitefish and rainbow trout, fine chopped onion and sour cream 

Maalaisterriiniä ja aprikoosi-rosmariinihilloketta 
Country style terrine with apricot and rosemary compote 

Paahtopaistia Katajanokan Kasinon tapaan ja piparjuurikastiketta 
Kasino´s roast beef with horseradish sauce

Linnunmaksapateeta ja karpalovinegretteä 
Bird liver patée with cranberry vinaigrette 

Perinteistä metsäsienisalaattia
Traditional salad of forest mushrooms

Waldorfinsalaattia 
Waldorf salad 

Rosollia ja rosollinkastiketta 
Rosolli with cream of beetroot 

Vihersalaattia 
Green salad 

Leipävalikoima 
Bread selection 

Keitettyä perunaa ja tilli-voisulaa 
Boiled potatoes with dill butter 

Pääruokia – Main dishes

Joulukinkkua ja kotisinappia
Christmas ham with homemade mustard 

Vasikan paahtopaistia 
Roast of veal 

Hunajalla glaseerattuja punajuuria 
Honey glazed beetroot 

Porkkana-voikastiketta 
Carrot and butter sauce 

Lanttulaatikkoa 
Swede bake 

Perunalaatikkoa 
Potato bake 

Lipeäkalaa (pöytiintarjoiltuna)
Christmas cod (served to the tables) 

Jälkiruokia – Desserts 

Hedelmäkakkua 
Fruit cake 

Jouluhalko 
Buche de noel 

Marja-charrlotta 
Berry Charrlotta 

Joulutorttuja ja piparkakkuja 
Christmas pastries and ginger biscuits 

Suklaakonvehteja 
Chocolates 

Marmeladeja 
Marmalades 

Juustoja, pähkinähunajaa ja näkkileipää 
Selection of cheese with nutty honey and crispy bread 

KAHVI/TEE – COFFEE/TEA 4,70  

ETEISPALVELU – GARDEROBE 3,00

Ota yhteyttä Katajanokan Kasinoon