Ohita navigaatio

RAPUKAUSI 2020

Ravut päivän hintaan

Katajanokan Kasino tarjoaa perinteiseen tapaan keitettyjä kotimaisia joki- ja täplärapuja. Ravut tarjoillaan tillin, voin ja paahtoleivän kera. Suosittelemme 8-15 rapua vierasta kohden.
Rapukausi alkaa 22.7. ja varauksen rapuillalliselle voit tehdä alla olevan varauslinkin kautta. Ilmoitathan varausta tehdessäsi rapujen koon ja lukumäärän.

Jokiravut:
koko min. 10,5cm
koko min. 11cm
koko min. 12cm

Täpläravut:
koko min. 11cm
koko min. 12cm

Vaihtoehtona rapujen tilalle tarjoamme kokonaisena keitettyä latva-artisokkaa ja dippejä 26,00 €.

Rapujen kanssa suosittelemme snapsiksi (4 cl9:

O.P. Anderson Akvavit 9,00
Koskenkorva 9,00
Marskin Ryyppy 10,00

Viiniksi ravuille sopii mainiosti:
Landhaus Grüner Veltliner, Itävalta 11,00 (12 cl) / 66,00 (75 cl)

Välijuomaksi suosittelemme kattaustauolle:
Mercier Brut AC Champagne, Ranska 13,00 (12 cl) / 80,00 (75 cl)
Napue GT 15,00

Rapujen jälkeen

MENU I 38,00 €

Täytettyä kurpitsaa, maa-artisokka ja linssejä
Landhaus Mayer Grüner Veltliner, Itävalta 66,00 / 75 cl
***
Kaura-karpalojäätelöä, karamellikastiketta ja porkkanakakkua
Brunotto Mosacato d’Asti, Italia 10,00 / 8 cl

MENU II 40,00 €

Rapeaksi paistettua siikaa ja saksankirveli- voikastiketta
Prunotto Roero Arneis, Italia 66,00 / 75 cl
***
Lakka-suklaa Charlotta, rahka-kanelimoussea ja lakkasiirappia
J.Calvet Reserve Du Ciron Sauternes, Ranska 11,00 / 8 cl

MENU III 44,00 €

Mureaksi haudutettua hirvenrintaa, metsäsieniä ja kermaista katajanmarjakastiketta
Prunotto Bansella Nizza 2017, Italia 66,00 / 75 cl
***
Rosmariinipannacotta, vadelmamoussea ja maitosuklaakastiketta
Prunotto Moscato d’Asti, Italia 10,00 / 8 cl

MENU IV 51,00 €

Kotimaista sorsanrintaa ja koipea ja lintu-kermakastiketta
Prunotto Bansella Nizza 2017, Italia 66,00 / 75 cl
***
Mustikkapiirakka ja piimäjäätelöä
Prunotto Moscato d’Asti, Italia 10,00 / 8 cl

Kahvi ja Avec:

Kahvi 4,70
Hennessy V.S.O.P 15,00 / 4 cl
Pere Magloire Fine V.S Calvados 12,00 / 4 cl