JOULUMENU

Joulumenu 2.12.-21.12.2019

APERITIIVIKSI

Maset del Lleó Cava NU Brut Reserva, Spain  59,00/9,80

Mercier Brut AC Champagne, France  80,00 

Kir Royal  10,50

Aperol Spritz 10,00

Talon oma cocktail (sis. rommia, vanilla vodkaa and sitruunaa) 12,50

TABLEWATER

Thoreau suodatettu vesi   3,00 


MENU SEILORI 62,00€
 
Riimihärkää, hillottua punasipulia ja Dijon-emulsiota
Xberg pinot noir,
Germany    66,00/plo   
                                                         
 
Paistettua nieriää, lapin puikulaa ja tilli-ruohosipulikastiketta
Landhaus Mayer Grüner Veltliner, Austria  66,00 /plo
 
Kasinon omenapiirakkaa ja uuniomenajäätelöä
J. Calvet Reserve Du Ciron
Sauternes, France     11,00 / 8 cl
 

MENU PILOTTI 72,00€
 
Kuhakroketti, fenkolia ja tilliä
Landhaus Meyer
Riesling Trocken, Austria  59,00/plo
 
Härän sisäfileetä, palsternakkaa ja madeirakastiketta
Katajanokan Kasino,
Château Carsin Rouge, France  72,00/plo
 
Suomalaisia juustoja ja juureshilloketta
Grahams 10 YO Port,
Portugal                                     12,00 / 8 cl
 
Lakka-Pavlova ja kinuskia
J. Calvet Reserve Du Ciron
Sauternes, France                    11,00 / 8 cl

MENU VEGE 49,00€

Kolmen ruokalajin kokonaisuus kauden parhaista raaka- aineista

Kasvismenuumme vaihtuu useaan kertaan kauden aikana ja on voimassa aina 3 viikkoa kerrallaan.

Kysythän voimassa olevan menuun lähempänä tilaisuuden toteutumis- ajankohtaa. Näin varmistamme että tarjolla on aina kauden parhaista kasviksista valmistettu kokonaisuus.

MENUN VÄLIRUUAKSI SUOSITTELEMME

Katajanokan Kasinon perinteistä vorschmackia lisukkeilla 11 €

Sitruunasorbettia 3 €

Pala juustoa 4 €