JOULUBUFFET
26.11. – 21.12.2019
- maanantai – torstai: 11:30-14:30 & 17:00-22:00
- perjantai: 11:30-14:30 & 17:00-19:00 & 20:00-22:30
- lauantai: 12:00-14:30 & 16:30-19:00 & 20:00-22:30
- perjantaina 6.12. yksityistilaisuus
JOULUPÖYTÄ 62,00
ALKURUOKIA – STARTERS
Graavattua lohta ja hovimestarinkastiketta
Lightly salted salmon with mustard sauce
Lämminsavustettua lohta ja ruohosipulikastiketta
Warm smoked salmon with chives sauce
Sillejä ja silakoita
Herrings and Baltic herrings
Mätiä, sipulia ja smetanaa
Roe, fine chopped onion and sour cream
Maalaisterriiniä ja sipulihilloa
Country style terrine with onion compote
Häränpaahtopaistia Katajanokan Kasinon tapaan ja piparjuurikastiketta
Kasino’s roast beef with horseradish sauce
Linnunmaksapateeta ja cumberlandinkastiketta
Bird liver patée with Cumberland sauce
Perinteistä metsäsienisalaattia
Traditional salad of forest mushrooms
Kasinon perunasalaattia
Kasino’s potato salad
Waldorfinsalaattia
Waldorf salad
Rosollia ja rosollinkastiketta
Rosolli with cream of beetroot
Vihersalaattia
Green salad
Leipävalikoima
Bread selection
Keitettyä perunaa ja tilli-voisulaa
Boiled potatoes with dill butter
LÄMPIMIÄ RUOKIA – WARM DISHES
Joulukinkkua ja kotisinappia
Christmas ham with homemade mustard
Mureaksi haudutettua hirven rintaa
Slowly braised brisket of elk
Hunajalla glaseerattuja juureksia
Honey glazed root vegetables
Punaviinikastiketta
Red wine sauce
Lanttulaatikkoa
Swede bake
Perunalaatikkoa
Potato bake
Makkaralajitelma
Sausage selection
Lipeäkalaa (pöytiintarjoiltuna)
Christmas cod (served to the tables)
JÄLKIRUOKIA – DESSERTS
Hedelmäkakkua
Fruit cake
Créme Brûlée kakkua
Créme Brûlée cake
Kirsikka- maitosuklaamoussekakkua
Cherry and milk chocolate mousse cake
Juustokakkua ja vadelma-coulis
Cheese cake with raspberry coulis
Joulutorttuja ja piparkakkuja
Christmas pastries and ginger biscuits
Suklaakonvehteja
Chocolates
Marmeladeja
Marmalades
Juustoja, karviaismarjahilloketta ja näkkileipää
Selection of cheese with gooseberry compote and crispy bread
KAHVI/TEE – COFFEE/TEA 4,70
ALKUMALJA – APERITIF
Kasinon glögi – Mulled wine with vanilla vodka 10
Alkoholiton glögi – Alcohol-free mulled wine 7
Maset del Lleó Cava NU Brut Reserva, Spain 10 10 / 12 cl 59 / 75 cl
Mercier Brut AC Champagne, France 13 / 12 cl 80,00 / 75 cl
Moet & Chandon Imperial Brut 129,00 /75cl
KATEVESI – TABLEWATER
Thoreau lähde- tai kuplavesi 3
VALKOVIINIT – WHITE WINES
Ruffino Lumina, Pinot Grigio, Italy 8,5 /12 cl 53 / 75 cl
Landhaus Mayer Riesling Trocken, Austria 9 / 12 cl 59 / 75 cl
Katajanokan Kasino, Château Carsin Blanc Sec, France 9 / 12 cl 59 / 75 cl
Cape Mentelle Semillon Sauvignon Blanc, Austalia 75 / 75 cl
PUNAVIINIT – RED WINES
Coroa Douro Tinto, Portugal 9 / 12 cl 59 / 75 cl
San Cassiano Valpolicella, Italy 10,5 / 12 cl 66 / 75 cl Katajanokan Kasino, Château Carsin Rouge – France 12 / 12 cl 72 / 75 cl
Xberg Pinot Noir, Germany 66 / 75 cl
Cape Mentelle Cabernet Merlot, Australia 80 / 75 cl
JÄLKIRUOKAVIINIT – DESSERT WINES
J. Calvet Reserve Du Ciron Sauternes, France 11 / 8 cl
Grahams 10 YO Port, Douro, Portugal 12 / 8 cl