JOULUBUFFET

26.11. – 21.12.2019

  • maanantai – torstai:  11:30-14:30 & 17:00-22:00 
  • perjantai: 11:30-14:30 & 17:00-19:00 &  20:00-22:30
  • lauantai:  12:00-14:30 & 16:30-19:00 &  20:00-22:30
  • torstaina 6.12. yksityistilaisuus

JOULUPÖYTÄ 62,00

ALKURUOKIA – STARTERS

Graavattua lohta ja hovimestarinkastiketta 

Lightly salted salmon with mustard sauce 

Lämminsavustettua lohta ja ruohosipulikastiketta 

Warm smoked salmon with chives sauce

Sillejä ja silakoita

Herrings and Baltic herrings 

Mätiä, sipulia ja smetanaa

Roe, fine chopped onion and sour cream

Maalaisterriiniä ja sipulihilloa

Country style terrine with onion compote

Häränpaahtopaistia Katajanokan Kasinon tapaan ja piparjuurikastiketta

Kasino’s roast beef with horseradish sauce

Linnunmaksapateeta ja cumberlandinkastiketta

Bird liver patée with Cumberland sauce

Perinteistä metsäsienisalaattia

Traditional salad of forest mushrooms

Kasinon perunasalaattia

Kasino’s potato salad  

Waldorfinsalaattia

Waldorf salad  

Rosollia ja rosollinkastiketta

Rosolli with cream of beetroot

Vihersalaattia

Green salad

Leipävalikoima

Bread selection

Keitettyä perunaa ja tilli-voisulaa 

Boiled potatoes with dill butter 

LÄMPIMIÄ RUOKIA – WARM DISHES

Joulukinkkua ja kotisinappia

Christmas ham with homemade mustard

Mureaksi haudutettua hirven rintaa

Slowly braised brisket of elk

Hunajalla glaseerattuja juureksia

Honey glazed root vegetables

Punaviinikastiketta

Red wine sauce

Lanttulaatikkoa

Swede bake

Perunalaatikkoa

Potato bake

Makkaralajitelma

Sausage selection 

Lipeäkalaa (pöytiintarjoiltuna)

Christmas cod (served to the tables)

JÄLKIRUOKIA – DESSERTS

Hedelmäkakkua 

Fruit cake

Créme Brûlée kakkua

Créme Brûlée cake

Kirsikka- maitosuklaamoussekakkua

Cherry and milk chocolate mousse cake

Juustokakkua ja vadelma-coulis

Cheese cake with raspberry coulis

Joulutorttuja ja piparkakkuja 

Christmas pastries and ginger biscuits

Suklaakonvehteja

Chocolates

Marmeladeja

Marmalades

Juustoja, karviaismarjahilloketta ja näkkileipää

Selection of cheese with gooseberry compote and crispy bread

KAHVI/TEE – COFFEE/TEA                                      4,70

ALKUMALJA – APERITIF

Kasinon glögi – Mulled wine with vanilla vodka                        10 

Alkoholiton glögi – Alcohol-free mulled wine                             7 

Maset del Lleó Cava NU Brut Reserva, Spain 10                        10 / 12 cl        59 / 75 cl        

Mercier Brut AC Champagne, France                   13 / 12 cl        80,00 / 75 cl 

Moet & Chandon Imperial Brut                                         129,00 /75cl  

KATEVESI – TABLEWATER

Thoreau lähde- tai kuplavesi                                              3

VALKOVIINIT – WHITE WINES

Ruffino Lumina, Pinot Grigio, Italy                                  8,5 /12 cl        53 / 75 cl

Landhaus Mayer Riesling Trocken, Austria                      9 / 12 cl        59 / 75 cl

Katajanokan Kasino, Château Carsin Blanc Sec, France            9 / 12 cl        59 / 75 cl

Cape Mentelle Semillon Sauvignon Blanc, Austalia                   75 / 75 cl                                

PUNAVIINIT – RED WINES

Coroa Douro Tinto, Portugal                                  9 / 12 cl         59 / 75 cl

San Cassiano Valpolicella, Italy                                   10,5 / 12 cl            66 / 75 cl Katajanokan Kasino, Château Carsin Rouge – France            12 / 12 cl        72 / 75 cl

Xberg Pinot Noir, Germany                                               66 / 75 cl

Cape Mentelle Cabernet Merlot, Australia                                   80 / 75 cl       

JÄLKIRUOKAVIINIT – DESSERT WINES

J. Calvet Reserve Du Ciron Sauternes, France                            11 / 8 cl

Grahams 10 YO Port, Douro, Portugal                             12 / 8 cl